16 Οκτωβρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024Β

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα της κατάρτισης για όλα τα τμήματα Α΄και Γ' εξαμήνου πρόκειται να ξεκινήσουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 και ώρα 15:45  στη ΣΑΕΚ ΑΜΦΙΣΣΑΣ.

  • Οι αναλυτικές οδηγίες (σχετικά με την κατάρτιση, ηλεκτρονικές σημειώσεις κ.λ.π.) θα σταλούν στους καταρτιζόμενους της ΣΑΕΚ ΑΜΦΙΣΣΑΣ στο email που έχουν δηλώσει. 
  • Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι καταρτιζόμενοι του Α΄εξαμήνου και οι νεοεγγραφέντες του Γ΄ εξαμήνου οφείλουν να απευθυνθούν στον οικείο ΟΑΕΔ προκειμένου να ενημερώσουν για την έναρξη της κατάρτισής τους πριν την εκκίνηση αυτής και μαζί με όλες τις προϋποθέσεις να διατηρήσουν την κάρτα ανεργίας τους και να συνεχίζει να λογίζεται ο χρόνος κατάρτισης ως χρόνος ανεργίας. Δείτε την σχετική ανακοίνωση πατώντας εδώ: https://iekamfissas.blogspot.com/2024/09/blog-post_24.html
  • Δείτε τον Κανονισμό λειτουργίας ΣΑΕΚ στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://gsvetlly.minedu.gov.gr/sxoles-anoteris-epaggelmatikis-katartisis-s-a-e-k/stoxoi



ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


07 Οκτωβρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΕ ΣΑΕΚ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

ΜΗΤΡΩΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Σ.Α.Ε.Κ.)  ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Σ.Κ.)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης απευθύνει στα εγγεγραμμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.)  και Επαγγελματικών Σχολών Κατάρτισης (Ε.Σ.Κ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αίτηση-δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2024Β σε Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. ανά ειδικότητα και μάθημα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία (άρθρο 3 του Κανονισμού Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών ΣΑΕΚ, Κ1/104717/13-8-2020, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει).


Η αίτηση-δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. (https://mitrwosaek.inedivim.gr), από την Τρίτη 8/10/2024 και ώρα 9.30 έως και την Πέμπτη 10/10/2024 και ώρα 23.59,  μέσω της σχετικής επιλογής αίτησης-δήλωσης μαθημάτων.

Παρατείνεται η διάρκεια υποβολής δήλωσης μαθημάτων έως την Παρασκευή 11/10/2024 και ώρα 23.59.

Παρακαλούνται τα μέλη του μητρώου να συμβουλεύονται τους οδηγούς κατάρτισης των ειδικοτήτων σχετικά με το προσοντολόγιο των εκπαιδευτών πριν την αίτηση-δήλωση των μαθημάτων. Δηλώσεις-αιτήσεις μαθημάτων, οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τα προβλεπόμενα στα προσοντολόγια των εκπαιδευτών των οδηγών κατάρτισης των ειδικοτήτων, δε λαμβάνονται υπόψη για την ανάθεση διδακτικού έργου στα μέλη του Μητρώου Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  213- 131 4511 και 213- 131 4507

01 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΙΣ Σ.Α.Ε.Κ.

Ανακοινώνεται συμπληρωματική περίοδος υποβολής αιτήσεων επιλογής και εγγραφής  στις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στο ειδικό πληροφοριακό σύστημα της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ. μέσω του Π.Σ. Πήγασος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στις Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. ενδιαφέροντος τους ή στην πλησιέστερη Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., από την Τρίτη 1-10-2024  μέχρι την Πέμπτη 3-10-2024 και να υποβάλλουν έντυπη αίτηση (με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά) και  αφορά αποκλειστικά σε κενές θέσεις των ήδη οριστικοποιημένων τμημάτων Α΄εξαμήνου.