25 Σεπτεμβρίου 2020

Εγγραφές Επιτυχόντων Α’ εξαμήνου (ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

 

            Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες υποψηφίους της Α’ Φάσης επιλογής στο Δ. ΙΕΚ Άμφισσας, ότι σχετικά με την εγγραφή τους ισχύουν τα εξής:

 

·    Η εγγραφή γίνεται αυτοπροσώπως από τον/την υποψήφιο/α (ή από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους) στο Γραφείο Διεύθυνσης του ΔΙΕΚ ΑΜΦΙΣΣΑΣ στη Λεωφόρο Σαλώνων 44.

 

·    Η αποκλειστική προθεσμία εγγραφής των επιτυχόντων και κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι από την Παρασκευή 18-09-2020 και παρατείνονται έως και την  Δευτέρα 28/9/2020 και ώρα 24:00 μ.μ. λόγω των συνθηκών που δυσχεραίνουν την ολοκλήρωση των εγγραφών ("Ιανός", καταλήψεις κ.τ.λ.).

 

·    Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους.

 

·    Κατά την προσέλευσή στο Δ.ΙΕΚ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

1.    Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.

2.    Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

3.    Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).

4.    Προαιρετικά εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου). 

 

·    Επιπλέον των παραπάνω δικαιολογητικών, για τη διασφάλιση των ατομικών στοιχείων σας, θα χρειαστεί να υποβάλετε (έως την έναρξη της κατάρτισης 5/10) τα παρακάτω έγγραφα:

1.    Αποδεικτικό από Δημόσιο έγγραφο των αριθμών σας ΑΜΚΑ, ΑΜΙΚΑ, ΑΦΜ.

2.    Πιστοποιητικό γέννησης ή Οικογενειακής κατάστασης.

 

ΥπενθυμίζουμεΗ χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική, για τους καταρτιζόμενους/ εκπαιδευόμενους/ μαθητευόμενους, τους εκπαιδευτές, το εκπαιδευτικό και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των εκπαιδευτικών δομών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των εκπαιδευτικών δομών,

β) στους εξωτερικούς χώρους των εκπαιδευτικών δομών όταν παρατηρείται συγχρωτισμός, όπως ενδεικτικά κατά την προσέλευση και αποχώρηση από την εκπαιδευτική δομή.