14 Οκτωβρίου 2021

Ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας έναντι του COVID-19 κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

 

Αγαπητοί εκπαιδευτές και καταρτιζόμενοι,

σας ενημερώνουμε σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος εξαμήνου 2021Β και παρακαλούμε θερμά για την πιστή τήρησή τους:

Η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι υποχρεωτική, για τους καταρτιζόμενους, τους εκπαιδευτές, το διοικητικό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των εκπαιδευτικών δομών στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) στους εσωτερικούς χώρους του Ι.Ε.Κ., β) στους εξωτερικούς χώρους του Ι.Ε.Κ.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ:

 

*   Πιστοποιητικό Εμβολιασμού (14 ημερών μετά την τελευταία δόση)

ή

* Πιστοποιητικό Νόσησης τελευταίου εξαμήνου

ή

*   Διαγνωστικό έλεγχο (rapid test ή PCR)

κάθε Τρίτη και Παρασκευή. 

Ειδικά για την ημέρα έναρξης των μαθημάτων (Δευτέρα 18/10/21) ο διαγνωστικός έλεγχος διενεργείται έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την προσέλευση στο Ι.Ε.Κ.

-----------------------------------------------------------------------

Προς διευκόλυνσή όλων, μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά στα email του ΔΙΕΚ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, το αρχείο pdf είτε του εμβολιασμού είτε νόσησης Covid-19.

Όσοι δεν αποστείλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς επίσης και οι υπόχρεοι προσκόμισης βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου τελευταίου 48-ώρου (rapid ή PCR) παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τα αντίστοιχα έγγραφα για την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας του Ι.Ε.Κ.

 




Λεωφόρος Σαλώνων 44 - 33100 ΑΜΦΙΣΣΑ
Τηλ: 2265072024