27 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Παράλληλο Μηχανογραφικό για εισαγωγή σε Δημόσιο Ι.Ε.Κ.

27-07-2023 : Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ.

 Οι εγγραφές για τους επιτυχόντες στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας ξεκινούν από τη Δευτέρα 28-8-2023 και λήγουν την Τετάρτη 6-9-2023 και μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Παράλληλου Μηχανογραφικού είτε διά ζώσης στο ΔΙΕΚ επιτυχίας.
Διαβάστε τις οδηγίες εγγραφής για την εγγραφή των επιτυχόντων για τα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προσέλευσης των επιτυχόντων στα Δημόσια ΙΕΚ, μπορείτε να απευθύνεστε στις γραμματείες των ΙΕΚ. Δείτε τα στοιχεία αυτά ανά ΔΙΕΚ και ανά Υπουργείο εποπτείας στο μενού ΕπικοινωνίαΕπιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους μέσω παράλληλου μηχανογραφικού!

 Για τις εγγραφές των επιτυχόντων στα Δ.Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Δ.Υ.Π.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.), παρακαλούμε να απευθύνεστε κατευθείαν στις γραμματείες των ΙΕΚ επιτυχίας σας. Δείτε τα στοιχεία αυτά ανά ΔΙΕΚ και ανά Υπουργείο εποπτείας στο μενού Επικοινωνία.

 Όσοι απόφοιτοι Λυκείου ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σύστημα Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων από τη Δευτέρα 31-07-2023 μετά τις 9 π.μ. μέχρι την Τετάρτη 06-09-2023 στις 15:00.